+36 1 336 5300 akademia@kulcs-soft.hu

országosan elismert oktatók,

innovatív megoldások, hasznos tippek -trükkök
várnak mindenkit
JELENTKEZÉS
2018
01.26
9:00
16:00
BÉRSZÁMFEJTŐK SZAKMAI NAPJA V.

 Professzionális szakmai rendezvény, ahol bemutatásra kerülnek a legújabb 2018-ra vonatkozó jogszabályi változások, valamit a Kulcs-Bér programok legújabb fejlesztései. 

24.900 Ft +
Áfa / fő
Már csak 11 szabad hely!

Készüljünk fel együtt 2018-ra! Ismertetjük a legújabb jogszabályváltozásokat, valamit a Kulcs- Bér programban elérhető új fejlesztéseket.

A szakmai nap célja, hogy professzionális körülmények között ismertessük a 2018. évi bérszámfejtést érintő törvényi változásokat, valamint bemutassuk ezen változások kezelését a Kulcs-Bér programban. A konferencián bemutatásra kerülnek szoftvereink legújabb funkciói is.

A szakmai napot Eichardt Józsefné Edit tartja. Idén is meghívtunk a szakmában elismert, nagy tapasztalatú vendég előadókat, a BDO Magyarország vezető munkaügyi tanácsadóját, Máriás Attilát, valamint Erzse Tibort munkaügyi szakértőt, akiktől garantáltan érdekes és hasznos előadásokat hallhatnak.

Látogasson vissza oldalunkra, az előadások részleteiről folyamatosan osztunk meg új információkat!

Jöjjön el Ön is, hogy biztos tudással kezdje a 2018-as évet.

Ismerje meg szakértő oktatóinkat

akiktől könnyedén hozzájuthat minden szükséges tudáshoz!

Eichardt Józsefné Edit

2005 óta vállalatunk kiemelkedő bér-és munkaügyi szakértője. Közel 35 év szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi munkáját és segít az ügyfeleknek megismerni a Kulcs-Bér program kezelését. Ügyfélszolgálati tevékenysége mellett a szakmai napok és oktatások kiemelkedő szakértője is egyben, melyek év elején, a törvényi változások bevezetésekor aktuálisak.

Erzse Tibor

Az OLM Rendszer ügyvezetője. Munkaügyi szakértőként, tanácsadó. Célja, hogy korszerű technológiával és a tapasztalatával a munkaügyeket olyan könnyűvé tegye mint a felhőket.

Máriás Attila

A BDO Magyarország vezető munkaügyi tanácsadója. Tanácsadóként termelő cégek munkaidő és bérgazdálkodásának átvilágításával, kapcsolódó munkaügyi tanácsadással foglalkozik, kiemelten a munkaidőkeretes foglalkoztatás gyakorlati kérdéseivel. A 2013-ban megjelent Munkaidőkeret Kalauz c. könyv szerzője.

Fata László

Cafetéria szakértő. A Cafeteria TREND magazin alapítója. 2005 óta foglalkozik béren kívüli juttatásokkal. Eddigi munkája során több mint 70.000 munkavállaló cafeteria rendszerébe szólt bele közvetlenül. Tanácsadói tudását a magazin mellett több száz fős konferenciákon, hírlevelében, egyetemeken és eddig megjelent két könyvében osztja meg az érdeklődőkkel.

KURZUS IDŐPONTOK
HELYSZÍN

oktatás helyszíne:

Benczúr Hotel, 1068 Budapest, Benczúr utca 35.

+36 1 336 5300

Megközelítehetőségek:

Személygépkocsival:

1068 Budapest, Benczúr utca 35.

Tömegközlekedéssel:

A Benczúr Hotel központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel. Legegyszerűbben az M1-es metróval érheti el, a Bajza utca megállótól pár perces sétával.

jelentkezés kulcs-akadémiára

Hibás regisztráció!